Tel: +386 (0)40 698 699

Prevoz pokojnikov

Poleg standardnih pogrebnih  storitev, poskrbimo tudi za  prevoz umrlih oseb iz tujine in v tujino. Prevoz pokojnika se opravi v luksuznih klimatiziranih vozil s posebnim namenom. Pogrebne storitve naše agencije se izvajajo po evropskih in svetovnih standardih. 

voziloPodjetje VENEC mednarodne pogrebne storitve in prevozi, je bilo ustanovljeno leta 2010. Za uspešno delovanje se lahko zahvalimo našim zadovoljnim strankam, ki nas priporočajo naprej.  Učinkovito zagotavljamo popolno storitveno organizacijo in dostojen pogreb vaše ljubljene, od smrti do pokopa. 

Mednarodni prevozi se vršijo do željenega mesta. Prevozi se vršijo za vse države bivše Jugoslavije in vse države Evropske unije. Pri tem pa uredimo vso potrebno dokumentacijo in kompletno pogrebno opremo.

Dolgoletne izkušnje zagotavljajo kakovost storitev, ki jih nudimo. Naša primarna naloga je, da hitro in učinkovito izpolnimo vse zahteve strank. Poleg standardnih pogrebnih storitev, poskrbimo tudi za prevoz umrlih oseb iz tujine in v tujino. Prevoz pokojnika se opravi v luksuznih klimatiziranih vozil s posebnim namenom. Pogrebne storitve naše agencije se izvajajo po evropskih in svetovnih standardih. Naše dolgoletne izkušnje in strokovnost, ter predanost nam omogočajo, da se priporočamo kot resno podjetje, ki mu lahko zaupate. Zato dovolite, da vam "Venec Pogrebne storitve" pomaga v težkih časih.

Prevoz pokojnika se nanaša na naslednje države:
Hrvaška, Bosna, Makedonija, Črna Gora, Slovenija, Avstrija, Nemčija, Švica, Romunija, Bolgarija, Grčija, Turčija, Švedska, Danska, Nizozemska, Belgija, Italija, Francija, Španija, Portugalska ... in druge evropske države.

Cena je izračunana na kilometer in je odvisna od časa in države, v kateri je bil pokojni oz. od države v katero se pokojnika vozi.